Preskoči na vsebino Zemljevid strani

85 novih stanovanj čaka na vas

15. junij 2016

Zainteresirane javnosti obveščamo, da je Stanovanjski sklad RS objavil Razpis za prodajo 85 stanovanj v Ljubljani v soseski Zeleni gaj na Brdu.

Soseska Zeleni gaj na Brdu ponovno s ponosom odpira svoja vrata, saj Stanovanjski Sklad RS uspešno zaključuje gradnjo 85 stanovanj v treh novih objektih. Stanovanjski sklada RS je preko javnega razpisa objavil prodajo 85 stanovanj na svoji spletni strani. Na razpisu lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije ali državljani držav članic Evropske unije z dovoljenjem za stalno bivanje v Republiki Sloveniji. V rednem roku razpisa bodo lahko prijavo oddali le tisti, ki na podlagi prejšnjih razpisov Stanovanjskega sklada za prodajo stanovanj niso postali lastniki ali solastniki stanovanja. V morebitnih nadaljnjih rokih razpisa ta omejitev ne bo veljala. V primeru večjega interesa za nakup istih stanovanj bodo imele prednost mlade družine, sledile bodo družine z osnovnošolskim otrokom, družine, gibalno ovirane osebe ter mladi.

Prosilci, ki želijo kupiti stanovanje v rednem razpisnem roku po pogojih objavljenega razpisa, morajo oddati elektronsko ali pisno prijavo v roku od 27.6.2016 do vključno 20.8.2016. Izbor kupcev rednega dela razpisnega roka bo potekal predvidoma v četrtek, 1.9.2016.

Zainteresirane kupce vabimo na oglede vzorčnih stanovanj, ki bodo potekali od 21.6.2016 do vključno 23.6.2016. Na oglede se lahko prijavite preko [aplikacije na spletni strani Sklada](http://brdo.localhost/SSRS).

Podrobnejše informacije vezane na pogoje razpisa vam bodo na voljo na ogledih stanovanj, prav tako pa so ves čas [dostopne na naši spletni strani](http://brdo.localhost/SSRS) in na tel. št. 01 4710 500.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free download udemy course
download lava firmware
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download

Preberite tudi

28. marec 2024

Izbor najemnikov stanovanj z dne 28.3.2024

Danes, 28.3.2024 smo na Stanovanjskem skladu RS izvedli izbor novih najemnikov, ki so ...
26. marec 2024

Vabilo na SUPER-i Webinar 2.0

  Spoštovani,   Naložbe v projekte energetsko učinkovitih obnov javnih ...
18. marec 2024

Stanovanjski Sklad RS je sodeloval na 5. Gradbeno-prostorsko-okoljski konferenci v Ljubljani

Predstavnica Stanovanjskega sklada RS Sanja Burnazović, vodja investicijskega sektorja, ...
11. marec 2024

Anketa: Naložbe v energetsko prenovo stavb

Spoštovani, v sklopu sodelovanja v projektu SUPER-i je Stanovanjski sklad RS pripravil ...