Preskoči na vsebino Zemljevid strani

Javni poziv za nakup stanovanj in zemljišč za gradnjo stanovanj v letih 2022 in 2023

Stanovanjski sklad Republike Slovenije, javni sklad obvešča zainteresirane ponudnike, da je z dnem 11.4.2022 v Uradnem listu Republike Slovenije, št. 50/2022 objavljeno besedilo novega Javnega poziva za nakup stanovanj in zemljišč za gradnjo stanovanj v letih 2022 in 2023.

Sklad z novim javnim pozivom vabi zainteresirane ponudnike (fizične osebe, pravne osebe zasebnega in javnega prava ter lokalne skupnosti) k oddaji zavezujočih ponudb za prodajo skupin stanovanj in stanovanjskih stavb ter zemljišč primernih za izgradnjo stanovanjskih stavb na območju celotne Slovenije. Sklad bo, v obdobju od objave javnega poziva in do porabe razpoložljivih sredstev oziroma do zaprtja javnega poziva, kupoval stanovanja in zemljišča, ki bodo primerna za izvajanje njegovih dejavnosti (oddaje v najem) glede na v pozivu splošno opredeljena merila in ostale pogoje javnega poziva.

Vljudno vas vabimo, da nas v primeru potrebe po dodatnih informacijah pokličete na tel. št. 01-47-10-500 ali nam pošljete vprašanja na elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si