Preskoči na vsebino Zemljevid strani

Piškotki in pravna obvestila

Naše spletišče uporablja piškotke. Več informacij o piškotkih, o tem, kako jih uporabljamo in kako se nadzorujejo, najdete v nadaljevanju. Če uporabljate to spletišče, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom.


Kaj so piškotki?

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena, gesla – zbira različne, tudi osebne podatke o uporabniku.

 

Namen uporabe piškotkov

Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

 

Vrste piškotkov

Naše spletišče lahko omogoča, da se prek storitev, oglaševanih na njem, namestijo piškotki tretjih oseb. Nad temi piškotki nimamo nadzora. Za več informacij o uporabi piškotkov s strani tretjih oseb obiščite spletišče zadevne tretje osebe.

Ta spletna stran poleg kratkoročnih piškotkov za vzpostavitev uporabniške seje, uporablja še piškotke za zbiranje statističnih podatkov preko servisa Google Analytics.

 

Pravna obvestila

Spoštovana uporabnica in uporabnik! Spletne strani Sklada (vključno z Medijskim središčem in zavihom Aktualno) so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti in upoštevanjem kadrovskih in tehničnih omejitev pri delovanju Sklada. Glede na navedeno Sklad ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na svojih straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Prav tako Sklad ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani oziroma vsebin. V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi ali nepravilnega navajanja vsebin spletnih strani, Sklad ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Sklada, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.