Preskoči na vsebino Zemljevid strani

RAZPIS ODDAJANJA STANOVANJ V PODNAJEM

Priložnost za podnajemnike

Oddaj prijavo

Stanovanjski sklad RS kot posrednik med lastnikom stanovanja in podnajemnikom je 09.09.2022 objavil Javni razpis za podnajem stanovanj preko javne najemne službe. Prijavo za podnajem stanovanj je možno oddati od ponedeljka 19.09.2022. Podnajemniki stanovanj se bodo izbirali na podlagi datuma oddaje popolne vloge, uvrstitve na seznam upravičencev ter prednostnih kategorij.

Seznam stanovanj s površinami, dobo najema in višino najemnine kot tudi kratkim opisom stanovanj in fotografijami si lahko ogledate pod razpisno dokumentacijo.

Za podnajem stanovanj se lahko odločijo le fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Sklad o upravičenosti prosilca do podnajemnega stanovanja odloči z odločbo o upravičenosti, ki je podlaga za uvrstitev prosilca v seznam upravičencev. Na seznam upravičencev se upravičenci razvrstijo glede na čas vložitve popolne vloge. Na podlagi seznama upravičencev, datuma oddaje popolne vloge ter prednostnih kategorij se bodo izbirali podnajemniki. Podnajemnikom je ponujena možnost ugodnega podnajema stanovanj, ki se izvede za določen čas najmanj treh let.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate razpisno dokumentacijo ter oddate prijavo za podnajem stanovanj. V primeru dodatnih informacij pa nas lahko tudi pokličete na št. 01/47 10 500 ali nam pošljete vprašanje na elektronski naslov javninajem@ssrs.si.

 

 

 

Javni najem

Priloga NNS