Preskoči na vsebino Zemljevid strani

1. izbor najemnikov Skupnost za mlade Gerbičeva

27. julij 2021

Stanovanjski sklad RS je 22.7.2021, natanko po mesecu dni od uradne otvoritve, izvedel 1. izbor najemnikov bivalnih enot oziroma postelj v Skupnosti za mlade na Gerbičevi v Ljubljani, ki so prijave za najem bivalnih enot oziroma postelj oddali v času od 22.6.2021 do 12.7.2021. V izboru je bilo skupaj obravnavanih 77 prijav, od katerih je bilo kar 62 prijav uspešnih.

Na voljo je bilo 109  enot s skupno 171 posteljami, od tega je bilo na voljo 43 enot za eno osebo, 52 enot za dve osebi, 2 enoti za tri osebe ter 12 enot prilagojenim gibalno oviranim osebam. Čestitamo vsem izbranim najemnikom in jim želimo prijetno bivanje v tej sodobni soseski. Izbrani najemniki bodo v kratkem podpisali najemne pogodbe in se postopoma začeli vseljevati v nov objekt, kjer jim bo na voljo tako zasebnost kakor tudi različne možnosti za druženje.

Najemniki v Skupnosti za mlade Gerbičeva bodo lahko s pridom v  objektu souporabljali  tudi skupne prostore, ki so ravno tako kot bivalne enote opremljeni in urejeni za nove stanovalce. Imeli bodo tudi prednost dobre lokacije – bližine centra mesta, do kamor je dobrih 20 minut hoje, v neposredni bližini pa je tudi možnost uporabe javnega prometa, izposoje koles in parkiranja na način parkiraj in se pelji. Prav tako je pred objektom najemnikom na voljo 25 parkirnih mest, ki so v okviru razpisa, razen enega, namenjenega gibalno ovirani osebi, že oddana. Najemniki imajo na voljo tudi 5 parkirnih mest namenjenih car-sharingu, 2 parkirni mesti za motorna vozila ter 78 parkirnih mest za kolesa.

Vse zainteresirane za najem postelje vabimo, da se prijavijo v naslednjem krogu zbiranja prijav, ki bo potekal od 16.8.2021 do vključno 6.9.2021. Naslednji izbor najemnikov bo 16.9.2021. Vso razpisno dokumentacijo, vključno s slikami prostih bivalnih enot si lahko ogledate na spletni strani Sklada, za dodatne informacije pa nam lahko tudi pišete preko elektronske pošte ali pa nas v času uradnih ur pokličete.

Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
udemy course download free
download karbonn firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free

Preberite tudi

16. maj 2024

Razpis za oddajo stanovanj na Ravnah na Koroškem ter v Kopru

Zainteresirano javnost seznanjamo, da z jutrišnjem dnem objavljamo ponudbo za razpis za ...
15. maj 2024

41. Finančna konferenca v Bernardinu

V Bernardinu se je odvijala 41. Finančna konferenca. Drugi dan konference, v sredo ...
14. maj 2024

Objekt Vrata Javornik na Ravnah na Koroškem prinaša 35 novih javnih najemnih stanovanj

Danes smo odprli objekt Vrata Javornika na Ravnah na Koroškem, ki zagotavlja 35 novih ...
10. maj 2024

Stanovanjska soseska Dolgi most II prejela nagrado festivala Odprte hiše Slovenije

Stanovanjski sklad RS je na svečani podelitvi za projekt Stanovanjska soseska Dolgi most ...