Preskoči na vsebino Zemljevid strani

Obvestilo strankam in poslovnim partnerjem

20. januar 2022

OBVESTILO O NAČINU DELOVANJA STANOVANJSKEGA SKLADA RS

Obveščamo vas, da po pozivu Vlade RS št. 1007-118/2021/3 z dne 4.1.2022, zaradi razširjenosti okužb in obolelih zaradi COVID 19, uvajamo omejeno poslovanje s strankami v poslovnih prostorih Stanovanjskega sklada RS.

Ob uvedbi zaščitnih ukrepov Stanovanjski sklad RS vsem svojim strankam in poslovnim partnerjem do preklica ne omogoča osebnega dostopa do poslovnih prostorov v svojih prostorih, temveč omogoča stik:

  • po elektronski pošti;
  • po redni pošti;
  • po telefonih.

Vaše sporočilo oziroma predlog za pogovor lahko glede na vrsto zadeve pošljete na enega od naslednjih elektronskih naslovov:

ali nas pokličite na tel. številko 01 – 47- 10 – 500, da vas recepcija preusmeri k ustreznim službam

Obvestilo za fizične in pravne osebe zasebnega prava:

Obveščamo vas, da je bilo vaše e-sporočilo, ki ste ga posredovali sprejeto. Zaradi večjega obsega prejetih sporočil, omejenih kadrovskih kapacitet, zasedenosti iz naslova izvajanja naših dejavnosti,  vas obveščamo, da vam bomo na vaše e-sporočilo, v primeru, da je to potrebno, odgovorili predvidoma v petnajst (15) delovnih dneh po prejemu le-tega. V primeru prejema sporočila po končanem uradnem delavniku Sklad vaše elektronsko sporočilo obravnava kot da ga je prejel na prvi naslednji delovni dan. S tem dnem pričnejo teči roki za odgovor. Poslovni čas v posameznem delovnem dnevu je objavljenem na naslovu www.ssrs.si pod zavihkom »Kontakt«. V kolikor našega odgovora v roku ne boste prejeli, nam lahko ponovno pišete.

Obvestilo za subjekte javnega sektorja:

Obveščamo vas, da je bilo vaše e-sporočilo, ki ste ga posredovali sprejeto in bomo v primeru, da je potreben odgovor nanj, odgovorili v predvidoma v petnajst (15) delovnih dneh po prejemu le-tega.

V primeru prejema sporočila po končanem uradnem delavniku Sklad vaše elektronsko sporočilo obravnava kot da ga je prejel na prvi naslednji delovni dan. S tem dnem pričnejo teči roki za odgovor. Poslovni čas v posameznem delovnem dnevu je objavljenem na naslovu www.ssrs.si pod zavihkom »Kontakt«. V kolikor našega odgovora v roku ne boste prejeli, nam lahko ponovno pišete.

Obvestilo za medije:

Novinarska vprašanja sprejemamo po elektronski pošti le na elektronski naslov: tajnistvo@ssrs.si s pripisom v zadevi – novinarska vprašanja oziroma na način kot je opredeljen na naslovu www.ssrs.si pod zavihkom »Kontakt«. Naš odziv oziroma odgovore boste prejeli v zakonskih rokih. V primeru prejetja vprašanj le na elektronski naslov, iz katerega prejemate ta odgovor, se štejejo vprašanja za nedospela in nanje ne boste prejeli vsebinskega odgovora.

 Velja za vse pošiljatelje zgoraj – Zagotavljanje varstva osebnih podatkov:

Stanovanjski sklad RS bo morebitne prejete / posredovane osebne podatke v elektronskih sporočilih in prilogah (dokumentih katerega koli formata in oblike) obdeloval le v obsegu, kot to določajo in mu omogočajo posamezni zakoni, oziroma v obsegu pravnih podlag na podlagi katerih sodeluje s subjekti sodelujočimi v elektronski komunikaciji (zakonska ali pogodbena podlaga, podana privolitev posameznika), vse v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov in ostalimi predpisi, ki urejajo varovanje osebnih podatkov, ter skladno s Splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov, dostopnimi na povezavi https://ssrs.si/o-nas/varstvo-osebnih-podatkov/.

Zahvaljujemo se za vaše sodelovanje in razumevanje ter vas lepo pozdravljamo!

Vsem želimo obilo zdravja!

Ekipa Stanovanjskega sklada RS

 

 

Obvestilo je bilo posodobljeno: 19. 01. 2022

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
download redmi firmware
Download WordPress Themes
udemy free download

Preberite tudi

26. maj 2022

Sejem Zveze društev upokojencev Slovenije – Dnevi medgeneracijskega sožitja

Na vabilo Zveze društev upokojencev Slovenije se je Stanovanjski sklad RS z JAVNO NAJEMNO ...
25. maj 2022

V Slovenj Gradcu slovesna otvoritev 67 novih najemnih stanovanj

V Slovenj Gradcu so danes slovesno odprli tri nove objekte, v katerih bodo nov dom dobile ...
18. maj 2022

Naložbe v projekte energetsko učinkovitih obnov dostopnih stanovanj/stavb v Sloveniji.

Stanovanjski sklad RS, javni sklad je dne 10. 5. 2022, organiziral strokovno okroglo mizo, ...
11. maj 2022

Stanje na trgu nepremičnin – 39. finančna konferenca

V Portorožu je te dni potekala 39. finančna konferenca. Na njej se je mudil tudi ...