novice

06. december 2014

Sporočilo za javnost – Rezultati tretjega izbora kupcev stanovanj v soseski Zeleni gaj na Brdu in ogledi stanovanj pred podpisom pogodbe


3. izbor kupcev stanovanj v soseski Zeleni gaj na Brdu in ogledi stanovanj pred podpisom pogodbe

V okviru Javnega razpisa za prodajo stanovanj v soseski Zeleni gaj na Brdu smo izvedli 3. izbor kupcev, na katerem smo obravnavali 20 prijav. Prodanih je bilo 16 stanovanj: 10 v sklopu F4 in 6 v sklopu F5.1. Prijave za nakup je možno oddati med 5.12.2014 in 3.1.2015, 4. izbor kupcev pa bo potekal 8.1.2015. Najpomembnejša prednost je še vedno datum oddaje prijave in plačilo zneska za resnost ponudbe.

Kot smo napovedali že v mesecu oktobru 2014 bomo od 15.12.2014 dalje kupcem, ki so bili izbrani na razpisu za prodajo stanovanj v II. in nadaljnjih izborih, vsaj dan pred podpisom pogodbe omogočili ogled dodeljenega stanovanja. Ogled bo kupcem omogočil vstop v stanovanje, ki so si ga izbrali, da si bodo lahko ustvarili vtis o stanovanju, njegovi legi ter pogledih navzven. Ogled ne bo predstavljal nadomestila za predogled stanovanja in kasnejšo predajo le-tega, ki ostajata določena s Splošnimi pogoji prodaje. Izvedba ogleda je dodatna možnost za naše kupce, ki jo bodo lahko izkoristili opcijsko v dodeljenem terminu. Ker vsa stanovanja še niso pripravljana za predogled (finalno očiščena in zaključena končna estetska dela) ogled drugih stanovanj razen dodeljenega ne bo mogoč. O točnem datumu in terminu ogleda bodo vsi kupci obveščeni s pisnim vabilom po pošti v prihodnjih dneh.


Preberite tudi