Preskoči na vsebino Zemljevid strani

Odgovor na novinarska vprašanja – Dnevnik

30. marec 2015
Brdo

Spoštovani,

v nadaljevanju vam podajamo odgovore na vaša vprašanja.

Zanima me, kaj se dogaja na delu soseske Zeleni gaj, ki še ni dokončana? Ali dela potekajo normalno, glede na to, da naj ne bi bilo videti, da se kar koli izvaja na soseski? Kdaj bo ta del soseske dokončan?

Izvedba del v funkcionalni enoti F3 (vzorčna hiša, 52 stanovanj) je v fazi gradbenih del: izvedba konstrukcije in zasipov kletnega dela objekta, izvedba del v funkcionalni enoti F5.2 (85 stanovanj) je v fazi zaključnih gradbeno obrtniških in inštalacijskih del. Predvidena pridobitev uporabnih dovoljenj za funkcionalni enoti F3 in F5.2 je november 2015.

Koliko stanovanj je še neprodanih v že dokončanih delih?
Kolikim kupcem ste predali stanovanja?
V soseski Zeleni gaj na Brdu je trenutno prostih 97 stanovanj. Od prvega izbora, ki je bil v mesecu oktobru 2014 dalje do februarskega izbora pa je trenutno prodanih 275 stanovanj, od tega je 228 stanovanj že predanih kupcem.

Kako komentirate dejstvo, da so se stanovanja v Zelenem gaju že pojavila na spletnih straneh za posredovanje stanovanj v najem?
Lastniki stanovanj skladno z določili javnega razpisa in sklenjenih prodajnih pogodb z nepremičninami prosto razpolagajo.

Lepo pozdravljeni,

Stanovanjski sklad RS


Preberite tudi

04. julij 2024

Novinarska vprašanja Maribor info

MARIBOR POBREŽJE
20. junij 2024

Novinarska vprašanja Glas gospodarstva

NAČRTI IN INVESTICIJE
20. junij 2024

Novinarska vprašanja Maribor 24

GRADNJA V MARIBORU
17. junij 2024

Novinarska vprašanja Dnevnik

FINANCIRANJE