Preskoči na vsebino Zemljevid strani

Razpis za oddajo stanovanj v najem

Tu si lahko ogledate celotno razpisno dokumentacijo javnega razpisa za oddajo stanovanj v najem na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Osnovni razpis in Spremembe in dopolnitve Javnega razpisa, celotno ponudbo stanovanj, vse pogoje najema in prijave, kot tudi termine oddaje prijav in izborov ter informativne izračune si lahko ogledate s klikom na zavihek razpisna dokumentacija.


Prednost pri izboru najemnikov imajo mlade družine, družine z osnovnošolskim otrokom, družine in mlade osebe. Po zaključenem prvem izboru Sklad stanovanja od 5.4.2013 dalje sproti oddaja po pogojih iz razpisa in sprememb in dopolnitev razpisa vsem prosilcem do oddaje vseh stanovanj po posebnem protokolu izbora najemnikov s pomočjo posebnega računalniškega programa. Protokol za nadaljnje izbore najemnikov je predstavljen na spletni strani Sklada.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate celotno razpisno dokumentacijo na http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si, v primeru dodatnih informacij pa nas lahko tudi pokličete ali nam pošljete vprašanje na elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si. Veseli bomo vseh vaših morebitnih konstruktivnih pripomb, ki jih bomo z veseljem proučili in poizkušali čim bolj upoštevati pri nadaljnjih usmeritvah.

 

Več informacij

Odprti javni pozivi in razpisi

FAQ

Odprti javni pozivi in razpisi

Aktualno/novice